Michael Maze dropper VM og overvejer fremtiden

Skrevet af admin

01/02/2016

Dagens topnyheder

Den tidligere OL-bronzevinder Michael Maze overvejer sin sportslige fremtid lidt over et halvt år før de olympiske lege i Rio de Janeiro.

Derfor er han ikke blandt de udtagne spillere til det danske herrelandshold i bordtennis, der i slutningen af februar og begyndelsen af marts spiller hold-VM i Kuala Lumpur.

Det oplyser Dansk Bordtennis Union (DBTU) i en pressemeddelelse.

Landstræner Linus Mersten har derfor udtaget følgende: Jonathan Groth, Mikkel Hindersson, Tobias Rasmussen og Claus Nielsen.

Størst forventninger har han til 23-årige Groth, der er nummer 73 på verdensranglisten og sidste år overraskende nåede frem til 16.-delsfinalen ved VM.

- Vi stiller med et ungt og talentfuld landshold, som har tiden for sig. De unge folk får det svært i den bedste gruppe i Malaysia, men de har fremtiden foran sig

- Jonathan Groth har allerede præsteret rigtigt gode resultater, men han vil først nå toppen om et par år, siger Linus Mersten.

I 2016 har DBTU fået bevilget mindre støtte fra Team Danmark end tidligere. I den forbindelse oplyste forbundet, at man ville målrette midlerne til OL-satsningen for Jonathan Groth og 34-årige Michael Maze.

/ritzau/