Michael V. Knudsen: Fedt at Wilbek skifter meget ud

Der er ofte stor aktivitet omkring Danmarks udskiftningsbænk til håndboldlandskampe.

Landstræner Ulrik Wilbek er kendt for at skifte meget ud på sit hold undervejs i kampene, og årets EM på hjemmebane er ingen undtagelse.

De mange udskiftninger kan være en fordel, siger stregspilleren Michael V. Knudsen.

- Vi spillere ved, at Ulrik skifter meget ud. Så vi ved, at uanset hvor langt vi er nede, så skal vi nok få chancen for spilletid, og så gælder det om at slå til, når man får chancen. Det er fedt for os, siger han.

I de to første EM-kampe mod Makedonien og Østrig har Ulrik Wilbek givet spilletid til samtlige spillere i 16-mandstruppen.

Bo Spellerberg er med 21 minutter på banen den spiller, der har fået mindst spilletid.

- Det er meget imponerende, at vi mod nogle trods alt gode modstandere har brugt alle spillere. Alle er kommet ind og har bidraget med noget.

- Det siger meget om vores kvaliteter og vores bredde. Jeg tror ikke, at ret mange andre landshold kan skifte så meget ud. Det er fedt, at alle folk får muligheden, siger Michael V. Knudsen, der selv har spillet 39 minutter.

Danmark vandt tirsdag aften 33-29 over Østrig i Jyske Bank Boxen i Herning, og det danske hold kvalificerede sig dermed til mellemrunden.

Efter den afsluttende kamp i gruppe A torsdag mod Tjekkiet skal Danmark i mellemrunden møde Spanien, Island og enten Ungarn eller Norge.

/ritzau/

Dagens Gossip