Michael V. Knudsen misser VM: Bøjer mig for klubben

Michael V. Knudsen ville meget gerne deltage i VM til januar for det danske landshold, men Flensburg-Handewitt har gjort det umuligt.

I forbindelse med en kontraktforlængelse har stregspillerens nordtyske arbejdsgiver krævet, at han dropper slutrunden med Danmark.

- Der skal ikke herske tvivl om, at jeg naturligvis havde deltaget på landsholdet, hvis ikke Flensburg havde sat mig stolen for døren i denne kontraktforlængelse, siger Michael Knudsen i en pressemeddelelse fra Dansk Håndbold Forbund.

- Klubben har udtrykt tvivl om, hvorvidt vi spillere vil kunne spille på topniveau i de afgørende kampe i foråret efter et forløb, hvor OL har været årsag til, at jeg stort set ikke har kunnet holde pause i over et år.

- Det aspekt har de vægtet tungt i vores forhandlinger, og det har jeg i sidste instans måttet bøje mig for, siger Michael V. Knudsen.

Stregspilleren er derfor heller ikke med, når landsholdet i den kommende weekend møder Argentina ved et dobbeltarrangement i Farum og Odense.

Michael V. Knudsen, der har forlænget kontrakten med Flensburg-Handewitt frem til sommeren 2014, har spillet 228 landskampe for Danmark.

 

Dagens Gossip