Michele Bellaiches historie har rørt tusinder: Jeg mistede min veninde

- Hun var en livsglad pige - min veninde på 27 år. Havde store planer for fremtiden, studerede på universitet, var allerede blevet mor til en 3-årig dreng og havde netop fejret kærligheden til sin mand med et kæmpe bryllup for familie og alle os venner. 

Sådan indleder Michele Bellaiche et opslag på Facebook, som i skrivende stund har fået mere end 30.000 likes og knap 1.500 delinger.

Den populære tv-vært fortæller om tabet af sin veninde i forbindelse med Knæk Cancer-kampagnen, som foregår i hele uge 43 og kulminerer i et stort indsamlingsshow 24. oktober.

- Nu gik hun og glædede sig til, at deres 2. barn skulle komme til verden om få måneder. Men et simpelt lægetjek viste ikke kun et lille nyt menneske på vej i maven. Det viste også cancer i det meste af kroppen. I et desperat forsøg på at redde hende, tog lægerne det lille foster ud 2 måneder før tid for at fylde hende med kemo i stedet. Men det kunne ikke redde hendes liv. Hun døde 1 uge efter, skriver Michele Bellaiche.

Michele Bellaiche blev senere gudmor for den lille pige, som ved fødslen kun vejede 800 gram - i dag er hun 17 år gammel og 'ligner sin mor på en prik'.

Læs opslaget i sin helhed herunder.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Hun var en livsglad pige - min veninde på 27 år. Havde store planer for fremtiden, studerede på universitet, var...

Posted by Michele Bellaiche on 13. oktober 2015

 

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip