Michelin-kok kunne ikke redde Bennicks - Nu er den lukket

Bøfrestauranten Bennicks i Klostergade i Kolding er lukket. Ifølge Kolding Ugeavis lukkede restauranten 27. april.

Restauranten har ikke haft kunder nok i butikken. Derfor er det den manglende omsætning, der er årsagen til at Bennicks har drejet nøglen om. Det bekræfter restauratør Stig Bennick overfor ugeavisen.

Restauranten fik ellers god hjælp for et par år siden af stjernekokken Bo Bech i programmet ”Med kniven for struben” på TV3.

I programmet fortalte Stig Bennick om, hvordan hans tilværelse som selvstændig slagter i 2006 havde ændret sig dramatisk. Hans daværende svigerfar kvæstede ham med et samurai-sværd.

I 2010 blev Bennicks åbnet i Klostergade. Den kørte dog dårligt på grund af dårlig økonomi, en syg kone og hans egen sygdom.

Michelin-kokken Bo Bech hjalp i TV3-programmet Bennicks med et nyt menukort og ny struktur.

Men det hjalp ikke – nu er det slut med Bennicks:

- Vi har sagtens kunnet mærke finanskrisen. Vi har haft mange erhvervskunder, men det er de private, der har svigtet. Vi kan ikke blive ved med at kæmpe, men jeg er stolt af, at vi ikke har slækket på standarden undervejs, siger Stig Bennick til Kolding Ugeavis.

Omkring 10 deltidsansatte har mistet jobbet. Restauranten blev drevet som et anpartsselskab. Hvorvidt der er folk, som har mistet penge på lukningen, vil Stig Bennicks ikke kommentere på.

Dagens Gossip