Michelle Pfeiffer: Plastikkirurgi er i orden

Den 55-årige skuespiller Michelle Pfeiffer ville overveje at få foretaget plastikkirurgi, hvis det var i mindre grad.

Michelle Pfeiffer mener, at det er hårdt for psyken at blive ældre i Hollywood. Læs mere på IN.dk

Skuespilleren, der er kendt for at spille den sexede, latexklædte skurk Catwoman i Batman Returns og adskillige andre besnærende karakterer, er generelt tilfreds med at ligne en moden kvinde.

- Det er ok, at jeg ikke ligner en på 30 eller 40 mere. Det er ok med mig, det er nok for mig. Ville jeg gerne ligne en på 30 eller 40? Tja, selvfølgelig! Men ved du hvad? Vi når alle hertil på et tidspunkt, siger Michelle Pfeiffer til The Times.

Michelle Pfeiffer ville overveje plastikkirurgi

Skuespilleren er samtidig åben over for at få foretaget kosmetiske indgreb i sit ansigt.

- Hvis jeg mente, at jeg ville se bedre, ville jeg få foretaget plastikkirurgi. Jeg går ind for, at man får det lavet, så du ikke kan se, at det er lavet. Ved du hvad? Jeg har det fint med det. Men jeg mener, at folk bare vil have mere og mere, indtil der til sidst sker den der underlige kropsdeformitet, siger Michelle Pfeiffer.

Michelle Pfeiffer føler sig presset til ungt udseende

The Family-stjernen blev kendt i Hollywood som den unge og naive pige i film som Scarface og Farlige forbindelser, og efterhånden som hun er blevet ældre føler hun et større pres over at se ung ud på skærmen.

- Der er så stort et pres på at forblive ung. Og et af aspekterne ved at blive ældre på den anden side af det er, at det ikke er let at se dig selv ældes på skærmen. Det er ikke naturligt, og ingen burde gøre det, siger Michelle Pfeiffer.

Jennifer Aniston er i selskab med Michelle Pfeiffer blevet hædret ved ELLE Women in Hollywood Gala. Læs mere på ELLE.dk

Skuespilleren har været nomineret til flere Oscar- og Golden Globe-priser og har vundet en Golden Globe for bedste skuespillerinde for sin rolle i filmen De fabelagtige Baker Boys fra 1989.

 Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip