Michu sikrede Laudrup endnu en sejr

Men på trods af de mange udskiftninger var der klasseforskel på de to mandskaber fra første fløjt. Uret havde da også kun lige passeret ét minut, før Michael Laudrup kunne knytte næverne i jubel første gang. Og som så mange gange før, var Michu manden, der bragte smilet frem på den danske træners læber.

Michu viste endnu engang sine evner som afslutter, da han fra kanten af feltet flot sparkede bolden ind bag Julián Speroni i Crystal Palace-målet. Det var  tredje kamp i træk, spanieren kom på måltavlen.

Det mål skulle man tro tvang hjemmeholdet Crystal Palace frem på banen. Men det ventede modsvar kom aldrig. I stedet var Swansea tættere på 2-0, da en anden af Laudrups mange spaniere, Àngel Rangel, på en fremragende flugter tvang Speroni ud i fuld længde. Dermed blev det ved det ene mål i første halvleg.

Det er ikke til at sige, hvad Laudrup sagde til sine spillere i omklædningsrummet - men lige gyldig hvad ser det ud til at virke. Swansea kom nemlig igen stormende ud. Der var kun spillet to minutter, da Michu viste, at han kan andet end bare at afslutte. Han rundede en mand og spillede debutanten Alvaró Vazquez i dybden.

Angriberens afslutning manglede dog den nødvendige kvalitet. Alvaró var dog selv hurtigt over returen, som han lagde tilbage i feltet. Her kom Nathan Dyer stormende og med en sikker afslutning kunne han sparke wailiserne foran med 2-0. Et resultat, der holdt kampen ud.

Med sejren bevæger Michael Laudrups mandskab sig stille og roligt op i tabellen, hvor de nu er placeret på en 10. plads. Crystal Palace er derimod allerede håbløst begravet i bunden. I øjeblikket er det kun Sunderland, der har færre point end London-mandskabet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip