Mick Øgendahl starter eget bookingbureau

Microphone Entertainment, der er stiftet af Mick og Marlene Øgendahl, tilbyder underholdning til arrangementer og events af alle størrelser.

- Jeg er efterhånden en af ’gammelpotterne’ i vores branche – og jeg synes det kunne være skægt at få foden under eget bord – også når det kommer til booking og arrangementer. Det har min hustru Marlene og jeg brugt en rum tid på at diskutere omkring spisebordet derhjemme, før vi besluttede at satse på det i fællesskab, fortæller Mick Øgendahl om baggrunden for stiftelsen af Microphone Entertainment.

Mick Øgendahl: Jeg har brug for en drikke-pause

Det er Marlene Øgendahl, der varetager den daglige drift af Microphone Entertainment - og hende der svarer både kunder og komikere, når de kontakter bureauet.

- Jeg har været på sidelinjen i den her branche i rigtig mange år og har efterhånden solid erfaring med at styre både en balstyrisk komiker OG hans kalender. Den erfaring glæder jeg mig til at kunne bruge, ikke bare til gavn for Mick, men også for de andre komikere og kunstnere vi repræsenterer. Og så g læder jeg mig rigtig meget til at få direkte kontakt med alle de mennesker og virksomheder, der gerne vil have et sjovt arrangement stablet på benene, siger Marlene Øgendahl.

Microphone Entertainment tilbyder stand-up, men også mange andre slags underholdning - og skræddersyer gerne den enkelte event efter kundens ønske.

- Jeg er egentlig uddannet skolelærer og jeg er sikker på, at jeg nok skal få brug for mine pædagogiske evner med den brogede flok, griner Marlene Øgendahl.

Mick Øgendahl: Den nye dreng i teater-klassen

Microphone Entertainment repræsenterer ud over Mick Øgendahl blandt andet også komikerne Jacob Tingleff, Daniel Lill og Christina Sederqvist samt musikeren Rasmus Riel Jarltoft.

Dagens Gossip