Middelfart kommune: Kampagnen "Vi cykler stadig til arbejde" har nået sin afslutning

Kampagnen "Vi cykler stadig på arbejde", er en del af projektet ”Cykler uden grænser”, hvor Middelfart Kommune som leadpartner er gået sammen med 5 andre danske og tyske kommuner om, i tre år at arbejde systematisk for, at reducere CO2-udledninger, forbedre folkesundheden og reducere trængsel og trafikuheld i regionens byer.

Med over 200 deltagere, og over 25.000 km på kontoen, er kampagnen nu nået til vejs ende, og fejres med et afslutningsarrangement Torsdag den 1. november i Nørre Aaby biograf.

I den forbindelse vil Johannes Lundsfryd, formand for miljø- og energiudvalget, overrække årets hovedpræmie til to glade vindere, takke alle for indsatsen og invitere deltagerne ind i biografen, hvor der vil være filmfremvisning for deltagerne.

Borgmester Steen Dahlstrøm er meget begejstret for kampagnen, og udtaler:

- Med sund transport kan man nå langt. Udover at det er sundt, grønt og alt det politisk korrekte, så er det bare sjovt at cykle. Derfor ser vi vækst i antallet af solgte cykler, og vækst i cykleklubbernes medlemskartoteker. Cykelturene forlænger nemlig levealderen.

Det er påvist, at folk, der cykler til arbejde, har 28% procent lavere dødelighed end gennemsnittet. Det er efter at man har korrigeret for forskelle i bl.a. erhverv, rygning, fritidsaktiviteter og vægt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip