Midlertidig Esbjerg-træner vil se en reaktion i Farum

Det har været en begivenhedsrig uge for Alka Superligaens øjeblikkelige bundprop, Esbjerg, efter klubben mandag fyrede træner Niels Frederiksen.

Mens klubbens dårlige sæsonstart har fyldt i medierne, har klubbens spillere dog arbejdet fokuseret på at komme positivt ud af krisen.

Det siger Esbjergs midlertidige ordførende cheftræner, Michael Pedersen.

- De har trænet professionelt og med stort engagement, som jeg også synes, de gjorde under Niels (Frederiksen, red.).

- Det har ikke været dårligt det hele, og det er vi nødt til at forholde os til, når vi taler med spillerne, så de får en tro på, at de kan få det vendt, siger han.

Klubben fra Vestjylland har kun formået at hente ét point i sæsonens første fire kampe. Søndagens kamp er derfor første mulighed for at modbevise kritikerne, når rækkens nummer ti, FC Nordsjælland, ligger kunstgræs til bundopgøret.

- Jeg forventer at se et hold, der vil revanchere det, der er sket og vil lægge energi i det, de foretager sig. Men man ved aldrig med et såret hold, hvordan det vil håndtere modgangen, der kan komme i en fodboldkamp, siger Michael Pedersen om søndagens bundgyser.

Selvom det eventuelt måtte ende med endnu et nederlag til spillerne fra Esbjerg i Farum, så er det dog alt for tidligt med krisesnak, mener den midlertidige Esbjerg-træner.

- Vi har spillet fire kampe, og der er 29 tilbage, så det er alt for tidligt at male fanden på væggen. Med en sejr kan vi overhale flere hold, så jeg har respekt for, at vi kan tabe kampen, men det er ikke noget, jeg frygter, siger han.

Esbjerg ligger sidst i Superligaen med ét point. Det samme pointantal har Brøndby, som dog har en bedre målscore. På de efterfølgende pladser følger FC Nordsjælland, Hobro, AaB og Randers FC med hver fire point.

Der er kampstart i Farum søndag klokken 13.30.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip