Midt i succesen: Choknyhed for Lukas Graham

Succes-gruppen Lukas Graham har indtil nu nærmest kunne gå på vandet.

Efter at have lagt Danmark ned, fløj banden videre til USA, hvor de fire knægte over de seneste måneder har taget landet med storm og imponeret alt og alle. I marts blev gruppen endda nummer 1 på de amerikanske hitlister med nummeret '7 Years' og optrådte blandt andet i hit-talkshowet 'Ellen'.

Men på toppen af deres succes er Lukas Graham nu kommet med en chokmelding.

For efter 4 år som bandets pianist forlader Kasper Daugaard nu succesgruppen. Det skriver Eb.dk

Som afløser for Kasper Daugaard har Lukas Graham hentet deres tidligere pianist, Morten Ristorp, ind som afløser, indtil en mere permanent løsning er fundet.

Afskeden finder dog, ifølge gruppen selv, sted helt udramatisk og i overensstemmelse med resten af Lukas Grahams medlemmer.

I en pressemeddelelse, som gruppen har udsendt, udtaler Kasper Daugaard blandt andet:

- Det har været en fantastisk rejse, på et personligt såvel som et professionelt plan, at være med bandet rundt i verden. Jeg har nydt hvert et øjeblik i fulde drag.

- Som medlem i bandet Lukas Graham har jeg dannet fundamentet til livslange venskaber, fået krydset adskillige drengedrøms bokse af på min bucketlist og er blevet enormt mange livserfaringer rigere.

- Jeg har blandt andet fundet ud af, at et turnerende liv i det omfang som tilfældet har været, og især er blevet, med Lukas Graham - måske ikke er det bedste match til mig.

- Udefra set kan det måske virke som en lidt pludselig beslutning, men vi er internt i bandet enige om, at det her oven på US tour, var et naturligt og rigtigt tidspunkt at lave denne rokade. Så jeg har efter nøje overvejelser og i overensstemmelse med mine venner i bandet, valgt at skifte musikalsk fokus.

I stedet fortsætter Kasper Daugaard nu sin karriere som sangskriver i samarbejde med management og publishing-selskabet 'Then We Take the World', der i øvrigt også har Lukas Graham i stalden.

Allerede nu på lørdag tager bandet hul på en række sommerkoncerter her i Danmark.

 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip