Midtjysk truckcenter overtager kunder og personale efter Scania-lukning

Skrevet af Elo Christoffersen

25/10/2012

Mest læste i dag

Truckcenter i Hjøllund mellem Herning og Silkeborg overtager frustrerede kunder og mekanikere fra Scanias værksteder i Silkeborg og Viborg, som har henvendt sig, efter afdelingerne for nylig blev bebudet lukket.

Det kom som noget af et chok for medarbejdere og kunder, da Scania Biler for nylig annoncerede lukningen af sine lastvogns- og busværksteder i Silkeborg, Viborg og Grindsted.
I forbindelse med lukningen, der berører omkring 80 medarbejdere, henvises de midt- og østjyske Scania-ejere fremover til virksomhedens værksteder i Herning og Aarhus. Vognmænd i Silkeborg- og Viborg-områderne skal dermed ud på en lang køretur for at nå nærmeste autoriserede Scania-værksted.

Det har fået Truckcenter Midtjylland i Hjøllund til at øjne en forretningsmulighed.

- Vi servicerer alle bilmærker og arbejder i forvejen en del med Scania. Siden lukningerne i Silkeborg og Viborg blev bebudet, er vi derfor blevet kontaktet af en række frustrerede forhenværende kunder fra værkstederne, der ønsker et samarbejde. Samtidig har en række nu fritstillede Scania-medarbejdere forhørt sig om jobmuligheder. Vi har valgt at gribe muligheden for at udvide kundekredsen og tilføre flere erfarne Scania-mekanikere til vores medarbejderstab, siger Kjeld Clausen, administrerende direktør for Truckcenter A/S.

Som led i Scania-satsningen tilbyder Truckcenter Midtjylland efter nærmere aftale at afhente kundernes lastvogne og køre dem retur igen efter endt reparation.