Midtjyske CL-helte slider sig til sejr over bundprop

Når man er i stand til at besejre et af verdens bedste klubhold på udebane i Champions League, må man også kunne forvente en sejr over den hjemlige ligas absolutte bundprop tre dage senere.

Men hvis nogen troede, håndboldkvinderne i FC Midtjylland ville komme let og smertefrit til de to point mod pointløse Sønderjyske, tog man fejl, for danmarksmestrene måtte arbejde hårdt for 27-25-sejren i Sønderborg onsdag aften.

Midtjyderne kom nemlig sløjt fra land, som om armene ikke var kommet helt ned efter den imponerende sejr over Györi i søndags.

Efter 16 minutters spil måtte træner Helle Thomsen tage timeout efter at have set sine spillere komme bagud 5-8, og selv om spilstoppet indledningsvis fik rusket noget op i danmarksmestrene, lykkedes det ikke for alvor at skabe et forspring.

Ved pausen var midtjyderne foran med 13-12, men ti minutter inde i anden halvleg var stillingen helt lige igen.

Først da Susan Thorsgaard to minutter før tid sørgede for en tremålsføring, kunne gæsterne tillade sig at have ro i sindet.

Det endte med en midtjysk pligtsejr, og FC Midtjylland har dermed gjort rent bord siden premierenederlaget til Team Esbjerg.

Netop Team Esbjerg ligger side om side med midtjyderne i toppen af ligaen. Team Esbjerg vandt på hjemmebane med 31-23 over Silkeborg-Voel.

Dermed har sidste års nummer et og to begge 14 point for otte kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip