Mie og Mads: De rigtige par der går i finalen

Da det fredag aften blev afsløret, at dette års Vild med dans-finale bliver mellem komikeren Uffe Holm og bordtennisspilleren Mie Skov, var parrene mere end overraskede over at have sendt den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen ud af konkurrencen.

- Jeg er sindssygt chokeret, det havde vi slet ikke regnet med, fortæller danseren Mads Vad, der danner par med Mie Skov i showet.

Allan Simonsen har nemlig uge efter uge klaret skærene i konkurrencen, selvom han var den, der fik færrest point af dommerne. Seerne bar ham videre med deres sms-stemmer, men fredag aften sluttede festen altså for ham.

- Det er fuldstændigt vanvittigt at tænke på, at der er flere, der har stemt på os end på Allan Simonsen, siger Mie Skov.

Både hun og Mads Vad mener dog, at det var det rigtige udfald af semifinalen.

- Jeg synes, det er de rigtige par, der står i finalen. Det er de to par, der i de sidste uger har vist et ekstremt højt niveau og som har udviklet sig mest, siger Mads Vad, der bliver bakket op af Mie Skov.

- Det bliver nok en mere ligeværdig finale. Jeg synes, at Uffe og jeg dansemæssigt er på samme niveau, så derfor tror jeg, at det bliver en spændende finale. Og jeg glæder mig helt vildt, siger hun.

Til på fredag skal hun lære to danse og en freestyle. Og især den sidste skal seerne glæde sig til, afslører Mads Vad.

- Vi har et ekstra gear til finalen. Og man kan forvente den fedeste freestyle. Den kommer til at springe studiet i tusind stykker, siger han.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip