Mik Stampe fra Kolding spiller sig i verdenseliten

Den 21-årige koldingenser, Mik Stampe fra bowlingklubben Trekanten KIF, deltager i denne uge i World Series Of Bowling(WSOB) i Las Vegas - en af de allerstørste turneringer for de professionelle spillere fra hele verden. Det går helt fantastisk for den unge koldingenser, idet han i den indledende runde i turneringen WSOB Cameleon spillede sig ind på 2. pladsen efter de første 8 serier med 1923 kegler – i snit 240,38. Dermed har han spillet sig ind i verdenseliten.

Turneringen I Las Vegas har deltagelse af 240 af de allerbedste og største navne i bowlingsporten. Mik Stampe spiller i disse dage sammen med legender som Walter Ray Williams Jr, og Norm Duke, der i bowlingsporten har status, som Pelé har i fodbold. Derudover deltager også verdensmestrene Tommy Jones, Bill O´Neill og Chris Barnes, som går for at være den bedste bowlingspiller lige nu og kan sammenlignes med Tiger Woods på golftouren.

Efter yderligere seks serier endte Mik Stampe på 8. pladsen i det fine selskab, og han placerede sig dermed foran flere promente navne, herunder Chris Barnes og Bill O´Neill. Det er den største single-præstation, Mik Stampe har lavet i sin karriere, og den er med til at understrege, at han tilhører den absolutte verdenselite i bowlingsporten.

Nu gælder det for Mik Stampe om at kvalificere sig til finalen, hvortil de 24 bedste over 32 serier får adgang. Sker det, vil det være en præstation, som ligger langt ud over de forventninger, der stilles til førstegangsdeltagere i turneringen i Las Vegas, og det vil give genlyd i hele bowlingverdenen.

 

Dagens Gossip