Mike Jensen sikrer Rosenborg norsk sølv

09/11/2014

Den tidligere Brøndby-spiller Mike Jensen indtog søndag hovedrollen, da Rosenborg sikrede sig sølvmedaljerne i den norske Tippeliga.

Midtbanespilleren scorede to gange inden for det sidste kvarter i en sejr på 4-1 over sidste års mestre fra Strømsgodset.

Før sidste spillerunde lå Rosenborg og kæmpede en indædt kamp med Odd om Tippeligaens sølv, men da Odd tabte til de nykårede mestre fra Molde, kunne Mike Jensen og holdkammeraterne gå forbi Odd med en sejr.

Stillingen mod David Nielsens Strømsgodset-mandskab var længe 1-1, men efter 77 minutter lynede Mike Jensen for første gang i kampen til 2-1. Og små 10 minutter senere cementerede danskeren sejren med målet til 3-1.

I overtiden fik den indskiftede finske angriber Riku Riski øget til slutresultatet 4-1.

Strømsgodset må dermed tage til takke med fjerdepladsen i denne sæson.

Mike Jensen var ikke den eneste dansker, der kom på måltavlen i sidste spillerunde.

Christian Gytkjær scorede for Haugesund, der tabte 2-3 til Brann, mens Claes Kronberg nettede på straffespark for Sarpsborg 08 i en 3-2-sejr over Lillestrøm.