Mikkel Beck tjener formue på super-talent

Det kan en dansker i dén grad glæde sig over.

Som agent for teenagetalentet kan den tidligere landsholdsangriber Mikkel Beck se frem til at blive forgyldt, når Digne efter alt at dømme bliver skudt af i sommerens transfervindue for en pris, der ligger nærmere de 200 millioner kr. end de 100.

- Det er en spiller, der er rigtig, rigtig dyr. Vi ved jo også godt, at de store klubber kun går efter de allerbedste, og de bedste koster selvfølgelig mange penge. Lille er kendt som en klub, der sælger ekstremt dyrt. Men der er ingen officiel pris, forklarer Mikkel Beck.

Det er en lukrativ forretning at være agent for Europas bedste og dyreste fodboldben.

Søren Lerby har tidligere scoret millioner af kroner på stjernespillere som Rafael van der Vaart og Wesley Sneijder, men ellers er det få danske agenter, der spiser kirsebær med de største internationale spillere og handler med de største klubber. Nu melder Mikkel Beck sig ind i den eksklusive klub, men det er ikke det eneste, han kan glæde sig over, når Lucas Digne sælges til en europæisk gigant.

Agenter lønnes normalt via en procentsats - ofte omkring de 10 - af deres spilleres årslønninger. Når Digne ryger til en af kontinentets fineste adresser, kan han se frem til en løn på mange millioner kroner. Den får Mikkel Beck del i. Derudover udløser et salg i selv et agenthonorar i millionklassen.

- Det er ikke til at sige, hvor meget jeg får ud af det. Det kommer an på, hvilken klub han ryger til. Men det er ikke det vigtigste. Det, der betyder mest, er, at spilleren kommer til at tjene rigtigt mange penge, siger Beck.

Den tidligere angriber, der i slutningen af 1990erne spillede 19 A-landskampe, fandt sin guldfugl i en alder, hvor han knap var udklækket.

Allerede da Lucas Digne var 15 år gammel, trådte han ind i Mikkel Becks butik.

- Da jeg så Digne for første gang, var jeg solgt med det samme. Jeg var sikker på, han var noget helt exceptionelt. Han var helt ud over det sædvanlige. Jeg har hele tiden kunnet se, at han kommer til en stor klub og kommer til at blive landsholdsspiller, fortæller Beck om forsvarsspilleren, der allerede nu er en del af den franske landsholdstrup.

Uddover Lucas Digne har Mikkel Beck i omegnen af 25 andre spillere i agentbutikken med en anden forsvarsspiller, Simon Kjær, som det mest kendte danske navn.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip