Mikkel Beha løfter sløret: Her går rejsen hen i fjerde sæson

Sidste afsnit af tredje sæson er netop slut, men der er mere, hvor det kommer fra.

Når fjerde søson af det populære underholdningsprogram 'Kurs mod fjerne kyster' ruller over skærmen, bliver destinationerne præcis lige så eksotiske og naturskønne som altid. 

Mikkel Beha har sammen med sin kone og tre sønner sejlet rundt i det indonesiske øhav, som skal danne ramme om de fire første afsnit af den nye sæson. Det skriver TV2

Mens familien flyder rundt på det azurblå hav, kommer de blandt andet til lægge vejen forbi Bali og øerne Flores, Komodo og Borneo.

- Vi skal op ad nogle floder i Borneo, hvor der ikke kommer mange mennesker. Og så skal vi også besøge nogle orangutanger på den ø, fortæller Mikkel Beha til TV2.

Tv-værten glæder sig særligt meget til at være sammen med hele familien, som har været adskilt i halvandet år. Den yngste søn Alfred kan ikke være med i alle månederne, da han skal passe sin skole. Men lidt bliver det da til:

- Alfred kommer og sejler med i et par uger, når han har påskeferie. Så man kan godt forvente noget familieliv i den nye sæson. Vi får nogle uger, hvor vi allesammen er med, så det bliver dejligt, fortæller Mikkel Beha.

Det indonesiske øhav er ikke helt nyt farvand for familien Beha. De sejlede der med Nordkaperen for 10 år siden.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip