Mikkel Bødker scorer i ny Phoenix-sejr

14/10/2013

NHL-klubben Phoenix Coyotes vandt den tredje sejr i træk, da det blev til en 5-3-sejr ude over Carolina Hurricanes. Endnu en gang hjalp Mikkel Bødker godt til med en scoring.

Den danske ishockeylandsholdsspiller scorede til 1-0 for Phoenix Coyotes efter fem minutter i første periode.

Scoringen kom i slutningen af et to minutters power play til udeholdet, da Carolina Hurricanes havde fået udvist en spiller.

Det var Mikkel Bødkers anden sæsonscoring, efter at danskeren også scorede et mål natten til fredag i en sejr over Detroit Red Wings.

Mikkel Bødkers mål blev dog langt fra kampens eneste søndag aften. Hjemmeholdets canadiske anfører Eric Staal fik allerede udlignet 10 minutter senere i samme periode.

I anden periode kom Carolina Hurricanes også foran 2-1 ved Riley Nash, men Rob Klinkhammer og Lauri Korpikoski fik igen vendt kampen rundt til 3-2-føring til Coyotes, inden Jeff Skinner udlignede til 3-3.

I tredje periode var Phoenix Coyotes stærkest, og Rob Klinkhammer fik med sit andet mål i kampen bragt udeholdet foran med 4-3. Shane Doan gjorde det til slutresultatet 5-3 til Phoenix Coyotes.

Efter søndagens sejr har Phoenix Coyotes fire sejre og to nederlag efter de første seks kampe i grundspillet i den nordamerikanske ishockeyliga.