Mikkel Bødkers solotur gav point til Phoenix

Mikkel Bødker havde ikke scoret i ordinær spilletid i otte NHL-kampe, da han løb på isen for Phoenix Coyotes i udekampen mod San Jose Sharks tidligt søndag dansk tid.

Men en rask lille solotur fra egen banehalvdel blev afsluttet med et skud fra en spids vinkel, der lige præcis fik fat i fjerneste stolpe og gik ind.

Dermed udlignede Bødker til 2-2 og fik ikke kun brudt sin kedelige serie. Han sørgede også for, at kampen gik i forlænget spilletid.

Forinden havde han assisteret på Coyotes' førstemål, og den til lejligheden sammensatte kæde med Rob Klinkhammer og Antoine Vermette ser dermed ud til at være en succes allerede.

Den forlængede spilletid resulterede ikke i nogen mål, og så skulle der straffeslag til for at finde en vinder.

Her lykkedes det i modsætning til den forrige kamp ikke Bødker at score, men Coyotes vandt alligevel og blev dermed noteret for en 3-2-sejr.

New York Islanders med Frans Nielsen og Peter Regin vandt 3-1 over Boston Bruins, mens Lars Eller og Montreal Canadiens tabte 1-4 til Colorado Avalanche.

Endelig fik Philip Larsen debut for Edmonton Oilers, men det blev nu ikke nogen mindeværdig en af slagsen, hvor holdet tabte hele 0-5 til Detroit Red Wings.

Frederik Andersen kom ikke på isen, da Anaheim Ducks vandt 6-3 over Buffalo Sabres.

/ritzau/

Dagens Gossip