Mikkel efter vennernes farlige leg på vejen: - Jeg troede, at jeg skulle dø

Skrevet af Ninna Andreasen

06/06/2016

Dagens topnyheder

Det kunne være endt helt galt, da en gruppe unge i kådhed kørte om kap i weekenden på vej hjem fra en badetur.

Ved Karlslunde på Sjælland kørte de galt, og en af de involverede - Mikkel Linden - kom slemt til skade, skriver TV2

De kørte i højt humør. I bilen, hvor Mikkel Linden sad, var der fem personer. De to biler kørte begge i høj fart og skiftedes til at overhale hinanden. Men pludselig var der en indsnævring i vejen.

Mikkel Linden nåede lige at råbe til chaufføren, at han skulle sætte farten ned. Desværre var det for sent.

Bilen kom ud i rabatten og videre ud på en mark. Her rullede den rundt flere gange og landede omkring 150 meter væk var vejen. Han nåede at råbe til sin kæreste, som sad på forsædet, at han elskede hende, før han gik ud som et lys.

- Da jeg kommer til mig selv, er jeg sikker på, at jeg skal dø. Jeg kan ikke trække vejret ordentligt. Jeg siger til Mark, som står udenfor bilen, at det er ok. At han ikke skal have dårlig samvittighed over det. Selvom jeg dør, er der ingen grund til at ødelægge hans liv også, tænker jeg, lyder det fra Mikkel Linden.

Han og en medpassager måtte klippes fri af bilen, da redningspersonalet kom. De kom på skadestuen, hvor lægerne fandt ud af, at Mikkel Linden havde brækket sit brystben og flere ribben i begge sider med en punkteret lunge til følge.

(Artiklen fortsætter under billedet)

(Foto: Facebook)

Han er fortsat indlagt på sygehuset i Køge.

Læs også: Michael blev ringet op af sin paniske datter: - Vi bliver jagtet af en man, som vil have os med ind i bilen

- Det var ekstremt dumt, det vi gjorde. Det er ikke for sjov, at man skal overholde fartgrænserne. Jeg har set, hvor hurtigt leg kan blive til alvor. Jeg er bare glad for, at vi alle har det godt, lyder det fra Mikkel Linden.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler: