Mikkel H. har irriteret sene: Intet problem at spille

Skrevet af admin

23/01/2014

Mest læste i dag

Danmarks største stjerne Mikkel Hansen blev onsdag aften sparet mod Island forud for fredagens semifinale mod Kroatien ved EM.

Landstræner Ulrik Wilbek fortæller, at det er lidt problemer med akillessenen, der fik ham til at holde Mikkel Hansen på bænken i den sikre sejr på 32-23 over Island.

- Mikkel har lidt med akillessenen, som har irriteret ham, så han havde godt af den pause. Jeg håber, at pausen viser sig at være god for ham, siger Ulrik Wilbek.

Han afviser med det samme, at Mikkel Hansen risikerer at gå glip af den kommende semifinale mod Kroatien.

Stjernen fra Paris Handball maner også al snak om et større problem i jorden.

- Jeg kunne sagtens havde spillet mod Island.

- Det var fint nok at få lidt pause, og det gav plads til andre, som gjorde det godt, siger Mikkel Hansen.

Hansen fortæller, at akillessenen har drillet siden november sidste år, hvor Danmark deltog i et Golden League-stævne i Norge.

- Det er egentlig ikke noget problem for mig at spille hver anden dag. Det er bare et problem at sidde ude i 20 minutter og så skulle ind.

- Det er ikke det letteste at blive skiftet ind med en akillessene, der er forholdsvis kold. Så det var fint nok, at jeg ikke skulle ind midt i det hele, siger Mikkel Hansen.

Ulrik Wilbek sparede også René Toft Hansen samt målmand Niklas Landin.

- Landin havde det sådan, at han nødigt ville ind i kampen mod Island, fordi han have lidt tunge ben, så han var glad for, at Jannick Green stod godt i målet, så han kunne blive ude, siger Wilbek.

Danmark møder fredag klokken 21.00 Kroatien i semifinalen i Boxen i Herning. Frankrig møder Spanien i den anden semifinale.

/ritzau/