Mikkel Hansen efter comeback: Vi viser stor karakter

Skrevet af admin

25/01/2016

Mest læste i dag

Danmark meldte sig for alvor ind som en af EM-favoritterne, da det søndag blev til sejr på 27-23 over Spanien i den første af tre mellemrundekampe.

Ikke mindst måden, sejren blev sikret på, må give danskerne tro på en medalje i næste weekend. Spanien førte an på måltavlen i tre fjerdedele af kampen, inden en sublim indsats efter pausen udmøntede sig i en relativ sikker sejr.

- Vi viste karakter, da vi var nede med tre mål, og det er cadeau til hele holdet, når vi ikke kan få det til at køre offensivt, at vi kan vinde en kamp defensivt. Det er en god fornemmelse at få to point mod så godt et hold, siger Mikkel Hansen.

Selv spillede han ikke sin bedste kamp. Tre mål blev det til, mens han endnu en gang forkælede sine holdkammerater med mange målgivende afleveringer.

Spanien førte 14-11 ved pausen efter en stor halvleg af målmand Arpad Sterbik. Men han måtte give fortabt efter pausen. I stede brillerede Niklas Landin i den anden ende.

- Vi fik bedre fat i forsvaret og blev lidt mere aggressive, og så må man sige, at Niklas stod en rigtig god kamp. I forhold til første halvleg brændte vi heller ikke så meget i anden halvleg.

- Vi startede med at brænde et par stykker, men stoppede ikke med at tro på det på grund af det. I anden halvleg spillede vi os frem til mange chancer, og han (Sterbik) kunne jo ikke blive ved med at tage så mange skud, siger Mikkel Hansen.

Da danskerne først kom tilbage i kampen, kom det til at minde om spansk opløsning.

- Det var en kombination af, at vi havde et godt forsvar, og når de endelig kom igennem, havde vi en god målmand. Vi fik også presset dem godt i kontradelen.

- Vi fik ikke lagt bolden i kassen hver gang, men vi fik dem til at løbe hjem, og det er trættende, forklarer Paris Handball-stjernen.

Danmark har seks point for tre gældende kampe inden de to sidste mellemrundekampe mod Sverige og Tyskland.

/ritzau/