Mikkel Hansen: Højt angrebstempo skal sænke Spanien

Skrevet af admin

24/01/2016

Dagens topnyheder

Spanien vandt 25-24 på et sejrsmål to sekunder før tid, da holdet ved VM sidste år sendte Danmark ud af VM i kvartfinalen.

Siden er der ikke ændret synderligt på de to hold, så søndagens kamp i mellemrunden kan blive meget lig den for et år siden, spår Mikkel Hansen.

- Vi har set rigeligt video af dem, og de har måske ændret små detaljer i forhold til sidste år. De nåede langt ved VM sidste år og har et system, der fungerer, så det ændrer de ikke på.

- Ligesom os selv, der ikke har ændret super meget i forhold til sidste år, men måske bare er blevet lidt bedre i forståelsen af spillet både offensivt og defensivt, siger Mikkel Hansen.

Spørgsmål: Hvad skal lykkes, for at kampen tipper til jeres fordel denne gang?

- Det er ligesom mod så mange andre hold, at kommer vi til at spille for langsomt, bliver det svært mod et hold som Spanien. De har et godt forsvar og løber rigtig godt. Så vi skal have tempo i spillet igen, og får vi det, ser det fint ud.

- Spiller man godt angrebsspil mod Spanien, får de heller ikke lov til at løbe, som de er dygtige til. Det er et godt kontrahold, lyder vurderingen fra Paris Handball-stjernen.

Han har en fortid som Barcelona-spiller og har blandt andet derfor et godt kendskab til spansk håndbold

- Jeg kender mange af spillerne og tørner også sammen med dem til hverdag i Champions League og i Frankrig.

- Jeg ved ikke, om det bliver specielt at spille mod dem, men det er altid interessant, da det er et rigtig dygtigt hold med mange spillere på højt internationalt niveau, siger Hansen.

Han er foreløbigt dansk EM-topscorer med 17 scoringer, og særligt i den sidste gruppekamp mod Ungarn funklede han.

Sejren her betød, at Danmark ligesom Spanien tog fire point med til mellemrunden.

Søndagens kamp begynder klokken 20.30.

/ritzau/