Mikkel Hansen: I dag er man den største idiot på kloden

Skrevet af admin

17/01/2015

Dagens topnyheder

En dårlig præstation mod Argentina ved håndbold-VM i Qatar, og man er den største idiot på kloden.

En god kamp mod Saudi-Arabien søndag aften, og alt kan vendes fuldstændigt på hovedet.

Mikkel Hansen kender mekanismerne i elitesportens verden. De er sort-hvide og kan ændre sig fra dag til dag.

- Sådan fungerer det altid. Spiller man én dårlig kamp, så er man den største idiot på kloden. Heldigvis for os spiller vi hver anden dag ved slutrunden, så nu er der kun en dag tilbage, før vi kan overbevise folk om, at vi spiller fint igen.

- For os handler det om at få en masse energi på banen søndag og give den alt, hvad vi kan. Så burde det være nok, mener Mikkel Hansen.

Paris Handball-stjernen erkender, at han spillede en skidt kamp. Han scorede kun to mål og havde chancen for at afgøre kampen i slutminutterne, men fejlede.

Nu venter der en på papiret nem opgave mod Saudi-Arabien, men Mikkel Hansen advarer om at tro, at det hele kommer af sig selv.

- For mig at se er det ligegyldigt, hvem vi møder. Vi leverede ikke, som vi ville mod Argentina. Men det er ikke ensbetydende med, at vi kommer til at gøre det i næste kamp også, siger han.

Argentina mandsopdækkede Mikkel Hansen i store dele af kampen, men det var ikke hovedårsagen til nederlaget, mener venstrebacken.

- Jeg synes egentlig, at vi løste det fint nok. Vi brændte måske lige lovlig meget. En åbningskamp er altid en åbningskamp, og det fungerer aldrig 100 procent.

- Indtil der var 20 minutter igen havde vi meget godt styr på det. Men så mistede vi tempo, og hvis man ikke er til stede i hele kampen, så vinder man ikke, konkluderer Mikkel Hansen.

- Vi havde nogle chancer for at lukke kampen, og det var ærgerligt, at vi ikke greb dem. Det er selvfølgelig ærgerligt at stå her og have spillet uafgjort, men det er ikke jordens undergang.

- Nu må vi se frem ad i stedet for at hæfte os for meget ved den kamp, hvor vi ikke leverede på det niveau, som vi gerne ville, siger han.

/ritzau/