Mikkel Hansen-kollega: Han er anderledes på landsholdet

På det danske landshold er Mikkel Hansen den helt store stjerne, og mens det måske ind imellem kniber med succesen på klubholdet i Paris, sprudler Hansen på landsholdet ved det igangværende EM.

Mandag aften hamrede Hansen fem bolde i kassen mod Ungarn og klubkammeraten Gabor Csaszar fra Paris Handball.

- Vi spiller sammen, og jeg ser ham hver dag. Jeg kan se, han er anderledes her med landsholdet. Det er jeg glad for at se. Jeg ønsker det bedste for ham, siger Gabor Csaszar.

Adspurgt om, hvorvidt 'anderledes' på landsholdet skal forstås som 'bedre' end i Paris, smågriner ungareren og svarer:

- Hvis vi spillede i Ungarn, ville jeg også spille anderledes. Med 14.000 tilskuere bliver det anderledes. Publikum er med til at løfte ham.

Gabor Csaszar er manden, Ungarn har sat sin lid til i fraværet af superstjernen Laszlo Nagy. I Ungarns første fire kampe kvitterede Csaszar blandt andet med 20 scoringer, mod Danmark fik han kun puttet bolden i kassen to gange.

Ungarns rolle ved EM er reelt udspillet med 24-28-nederlaget til Danmark. Alligevel er Gabor Csaszar tilfreds med holdets indsats.

- Jeg er stolt af holdet, og resultatet er ok for os. Danmark er i mine øjne et af de stærkeste hold ved slutrunden, og forskellen var ikke så stor. Danskerne måtte kæmpe hårdt for det, siger han.

Ungarn spiller onsdag mod Østrig på mellemrundens sidste spilledag, drømmen om en plads i semifinalen brast med nederlaget til Danmark.

/ritzau/

Dagens Gossip