Mikkel Hansen: Mandsopdækning af mig kan gavne holdet

Skrevet af admin

15/01/2014

Dagens topnyheder

Danmarks store stjerne Mikkel Hansen risikerer at blive mandsopdækket, når de danske håndboldherrer på torsdag møder Tjekkiet ved EM.

Det har tidligere givet landsholdet en del problemer, når Mikkel Hansen er blevet taget ud af spillet, men det hører måske fortiden til. Den danske EM-topscorer vælger nemlig at se en mulig mandsopdækning som noget positivt.

- Jeg frygter det ikke så meget. Vi har et rigtig godt hold, så vi må udnytte det.

- I stedet for at se det som et minus, at de går frem på mig, så vil det også give mere plads for os at spille på, når det er fem mod fem spillere, siger Mikkel Hansen.

- Vi har fundet nogle systemer og aftaler, og det har set rigtig godt ud til træning plus den ene gang eller to, hvor vi har prøvet det i kamp frem mod EM. Men det bliver spændende at se, siger han.

Profilen fra Paris Handball vil ikke forberede sig anderledes til kampen, selv om landstræner Ulrik Wilbek forudser, at Hansen bliver mandsopdækket.

- Nej, overhovedet ikke. Der er ikke nogen, der med sikkerhed ved, om jeg skal mandsopdækkes. Jeg forbereder mig præcis, som jeg plejer. Og så må vi tage det, som det kommer, siger han.

Danmark møder Tjekkiet i Boxen i Herning torsdag klokken 20.30. Danskerne er allerede sikret en plads i mellemrunden. Opgøret mod Tjekkiet kan dog få betydning for, hvor mange point holdet tager med videre til mellemrunden.

/ritzau/