Mikkel Hansen og PSG smider stor føring i Skopje

13/10/2013

PSG Handball smed en solid føring og spillede kun uafgjort 24-24 ude mod Vardar Skopje i Champions Leagues gruppespil.

PSG var foran med 22-16 i slutningen af anden halvleg, men pariserne magtede ikke at holde føringen.

Især Mikkel Hansen havde været med til at sørge for en solid fransk føring med mange flotte scoringer fra sin position som venstre back.

Men det var ikke nok. I slutningen af kampen smed PSG sejren på gulvet, da makedonerne blev ved med at få reduceret efter en række franske fejl.

Vardar Skopje fik bragt sig et enkelt mål bagud til stillingen 23-24 med halvandet minut tilbage, og kort efter udlignede makedonerne også til 24-24. Og der blev ikke scoret mere i kampen.

Mikkel Hansen tog ellers ansvaret med et halvt minut tilbage, men afslutningen blev grebet ud, og så fik Vardar Skopje i stedet chancen for at tage sejren til slut.

Men heller ikke Vardar Skopje kunne få scoret det afgørende mål i slutsekunderne, og det havde også været uretfærdigt bedømt ud fra hele kampen.

Kampens store spiller Mikkel Hansen blev topscorer med syv mål, men det trak ned, at han i slutfasen lavede nogle fejl og heller ikke var i stand til at sikre sejren.

PSG har tre point efter tre kampe og er blot nummer fire i Champions Leagues gruppe C. Barcelona topper gruppen med fem point.