Mikkel Hansen udtaget trods afbud til Wilbek

Der skal mere end et tyndt afbud til en landsholdssamling til at få landstræner Ulrik Wilbek til at vælge PSG-stjernen Mikkel Hansen fra i sin trup.

På nær Mikkel Hansen, der blev forhindret i at flyve til Danmark på grund af et skrøbeligt knæ af sin klub Paris Saint-Germain, havde Ulrik Wilbek i sidste uge samlet sin bruttotrup til fællestræning i Sønderborg. Og efter træningen har herrelandsholdets træner nu udtaget en trup på 20 spillere til en firenationers turnering i Norge.

Truppen er uden store overraskelser, da der lige nu er meget få skader blandt Ulrik Wilbeks landsholdskandidater. Og derfor taler alt også for, at det er blandt de netop udtagne 20 spillere, at hovedparten af den endelige 16-mands-trup til EM på dansk grund i januar 2014 skal udtages.Kun BSV-målmand Jannick Green og Aalborgs bagspiller Marcus Mørk har siden VM i Spanien i januar for alvor været inde i billedet til EM ud over de nævnte 20 mand, der skal møde Norge, Frankrig og Kroatien i turneringen i Oslo.

Turneringen i Norge er et led i den Golden League-serie, som er aftalt mellem danskerne, Frankrig og Norge, og hvor hvert land på skift arrangerer en test-turnering med skiftende 'fjerdeland'.

Ulrik Wilbek samler sin trup til fællestræning i Brøndby 28. oktober, og turneringen spilles 1.-3. november, hvor Danmark møder kroaterne, Frankrig og de norske værter over tre dage i nævnte rækkefølge.

Truppen ser således ud:

Målmænd: Niklas Landin, Søren Rasmussen, Marcus Cleverly

Fløjspillere: Hans Lindberg, Lasse Svan Hansen, Anders Eggert, Casper Ulrich Mortensen

Stregspillere: Jesper Nøddesbo, Rene Toft Hansen, Michael V. Knudsen

Bagspillere og forsvarsspillere: Kasper Søndergaard, Mads Christiansen, Thomas Mogensen, Rasmus Lauge, Mads Mensah Larsen, Nikolaj Markussen, Mikkel Hansen, Klaus Thomsen, Kasper Nielsen, Henrik Møllgaard

Dagens Gossip