Milan-boss efter 1-1: Barca udnyttede vores eneste fejl

Skrevet af admin

23/10/2013

Dagens topnyheder

FC Barcelona producerede tre gange så mange chancer som AC Milan. Alligevel vurderer Milan-træner Massimiliano Allegri, at spanierne var særdeles kyniske, da holdet fik 1-1 med hjem fra Italien i Champions League.

Robinho bragte de italienske værter foran med 1-0 efter 10 minutter, før Lionel Messi udlignede midtvejs i første halvleg. Messis scoring kom efter et boldtab midt på banen af AC Milan.

- Drengene spillerne en rigtig god kamp. Vi gav ikke Barcelona noget spillerum til at være farlige og slå kontra.

- Vi lavede en defensiv fejl, og de straffede os, siger Allegri til uefa.com.

Milan-træneren så sidste år sit hold slå Barcelona med 2-0 på San Siro i 1/8-finalerne. Barcelona gik dengang videre i kraft af en 4-0-sejr i Spanien i returkampen.

- Vi skabte flere chancer denne gang end i den kamp, vi vandt mod dem i sidste sæson. Men det her er et godt resultat, for vi er stadigvæk to point foran Celtic i gruppen, siger Milan-træneren.

Barcelona topper gruppe H med syv foran Milan med fem point. Celtic indtager andenpladsen med tre point, mens Ajax har et enkelt.

Milan-anfører Riccardo Montolivo er også godt tilfreds med italienernes præstation mod de spanske favoritter.

- Vi havde bedre kontrol denne gang end i opgøret i sidste sæson. Vi havde to-tre chancer til at ramme dem hårdt, men desværre udnyttede vi dem ikke.

- Det er et godt resultat, men vi er skuffede, for vi ville gerne have vundet. Hvis vi leverer en holdindsats, så kan vi slå hvem som helst, mener Montolivo.

AC Milan skal om to uger på besøg i Barcelona, mens Ajax tager imod Celtic i fjerde spillerunde.

/ritzau/