Milan henter endnu en midtbanespiller

Skrevet af admin

30/01/2014

Dagens topnyheder

Serie A-klubben AC Milan låner den marokkanske landsholdsspiller Adel Taarabt hos Championship-klubben Queens Park Rangers for resten af sæsonen. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Dermed bliver Taarabt, der er en offensivt indstillet midtbanespiller, Milans fjerde indkøb i januars transfervindue.

Tidligere har klubben hentet midtbanespillerne Michael Essien i Chelsea og Keisuke Honda i CSKA Moskva samt forsvarsspilleren Adil Rami i Valencia.

Taarabt ser frem til opholdet i de italienske storklub.

- Det er en ære at spille for den bedste klub i Italien Jeg snakkede med klubbens træner Clarence Seedorf, og han fortalte, hvad klubben forventede af mig, siger Adel Taarabt til AC Milans hjemmeside.

Marokkaneren har efter Queens Park Rangers' nedrykning til den næstbedste række sidste år været udlånt til Fulham i Premier League, hvor det er blevet til 12 kampe i indeværende sæson, men nu går turen altså til det nordlige Italien.

Tidligere i karrieren har Taarabt også været på permanent kontrakt i Tottenham.

Ud over de fire spillertilgange er træner Clarence Seedorf også ny i Milan. Han har siddet ved roret i to uger. Det har blandt andet kastet to sejre af sig, hvilket har hjulpet den underpræsterede storklub op på niendepladsen i Serie A.

/ritzau/