Milan-Roma afbrudt på grund af racisme

Romas fans har, ligesom deres bysbørn fra Lazio, et noget blakket rygte, når det kommer til racisme. Allerede i første halvleg havde anfører Francesco Totti bemærket råbene, der hovedsageligt blev sigtet mod Balotelli, og underrettet dommeren. Over stadionhøjtalerne blev Romas tilhængere advaret, men da de fortsatte ufortrødent i 2. halvleg, afbrød dommeren kampen i flere minutter for at lade Totti tale med klubbens fans.

Det er ikke første gang, at Milan-spillere er offer for racistiske tilråb.  I forbindelse med en træningskamp mod Pro Patria tilbage i januar måned forlod milaneserne banen i protest mod modstander-holdets fans. Dengang lovede spillerne, at de, i tilfælde af racisme ville forlade banen, om der så var tale om en Champions League-kamp.

Racisme-sagen i søndagens opgør, har fået selveste Joseph Blatter, FIFAs præsident, til at reagere, 

- Frastødt af at læse om racistiske tilråb i Serie A i går aftes. At tackle dette problem er komplekst, men vi er klar til at handle, ikke bare snakke, tweetede Blatter mandag. 

Milan-træneren Massimiliano Allegri er bekymret over den personfikserede hetz. Man kan ikke undgå at tage det til sig, mener han.

- Mario Balotelli blev slået her til aften. Han gjorde alt hvad han kunne, men han er kun 22, og til sidst kunne han ikke abstrahere fra de racistiske tilråb, udtalte Allegri efter kampen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip