Miley Cyrus fejrer britisk dobbelttriumf

Som den første kunstner i år kan Miley Cyrus fejre en dobbelt britisk hitlistetriumf. Hun topper både single- og albumlisten.

Sangerindens skæring »Wrecking Ball« strøg i aftes direkte ind som nummer ét foran Eminems nye singleudspil »Berzerk«, samtidig med at hendes album »Bangerz« erobrede førstepladsen på bekostning af den britiske electroduo Chase & Status’ nye plade »Brand New Machine«.

Det er 10 måneder siden, samme kunstner sidst har toppet begge lister.
Det var Olly Murs, som stod for bedriften, da han i december sidste år lå øverst med singlen »Troublemaker« og albummet »Right Place, Right Time«.

Nyheden om de to førstepladser fik straks Cyrus til at takke sine britiske fans: »Jeg værdsætter virkelig den kærlighed og opbakning, jeg får fra Storbritannien. Dette er ikke alene min anden single, der går til tops, men mit album er også nummer ét og det er endnu mere fantastisk«, hed det i en udtalelse.

Den 20-årige sangerindes første single, der gik hele vejen på den britiske hitliste, var »We Can’t Stop«, der snuppede topplaceringen i august.

Sidste uges nummer ét på singlelisten, OneRepublic med skæringen »Counting Stars«, rykker ned på trediepladsen efter Eminem.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip