Miley Cyrus kan blive årets person hos Time

Time Magazine har sat Miley Cyrus på listen over kandidater til titlen som årets person.

Takket være tusinder af fanstemmer og en enkelt hacker blev sangerinden fornylig nummr tre i bladets internetafstemning om emnet og redaktionen har nu besluttet at lade hende fortsætte i dysten om at blive den person, der har optaget verdensopinionen mest i 2013.

Det kom Cyrus til med sin forkærlighed for at optræde let påklædt, blandt andet ved diverse prisuddelinger, hvor hun specielt forargede amerikanerne.

Cyrus er i konkurrence med den syriske diktator Bashar al-Assad, pave Frans, USAs præsident Barack Obama og hans iranske kollega Hassan Rouhani.

Den endelige vinder offentliggøres i morgen.

Læserne stemte Egyptens forsvarsminister Abdul Fattah al-Sisi ind som nummer ét foran den tyrkiske premierminister Recep Tayyip Erdogan og Cyrus.

Kåringen af årets person begyndte i 1927, hvor betegnelsen var årets mand. Den første af slagsen blev Charles Lindbergh, som samme år havde fløjet solo over Atlanterhavet.
Sidste år udpegede Time for anden gang Barack Obama. Han blev også den udvalgte i 2008.

Selv om Cyrus næppe løber med sejren for 2013 og forsiden på nyhedsmagasinets nytårssærnummer, kan hun glæde sig over en tilvarende hæder fra MTV. Her er popstjernen kåret som årets kunstner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip