Miley Cyrus vil have død hund i underarmen

Skrevet af admin

09/07/2014
Den blev dræbt af en prærieulv, men alligevel lever Miley Cyrus' hund Floyd videre i ånden.Sangerinden har nemlig fået tatoveret den nu afdøde hund lige under armhulen. Og ifølge den kontroversielle superstjerne glemmer hun aldrig Floyd.- Jeg elskede ham simpelthen så meget. Jeg lukkede virkelig ned, da han døde. Mere end jeg nogensinde har gjort før. Du kan prøve at komme videre, og din krop kan stå på en scene hver aften, men mentalt er du bare ikke til stede. Men jeg er nødt til at prøve at komme videre, siger Cyrus i et tv-program fra NBC, der handler om hendes "Bangerz"-verdensturné.Selv om hunden er menneskets bedste ven, så lader Cyrus også til at have nogle menneskevenner, der støtter hende i modgang. På hendes Instagram-profil kan man nemlig se, at hun ikke var den eneste, der fik et permanent minde om den døde hund. På et af billederne står amerikaneren nemlig ved siden af to venner, som har fået nøjagtig samme tatovering for at støtte hende.Og derudover kan den 21-årige musiker trøste sig med, at hun allerede har fået sig en ny hund.Newspaq

Dagens topnyheder

Den blev dræbt af en prærieulv, men alligevel lever Miley Cyrus' hund Floyd videre i ånden.

Sangerinden har nemlig fået tatoveret den nu afdøde hund lige under armhulen. Og ifølge den kontroversielle superstjerne glemmer hun aldrig Floyd.

- Jeg elskede ham simpelthen så meget. Jeg lukkede virkelig ned, da han døde. Mere end jeg nogensinde har gjort før. Du kan prøve at komme videre, og din krop kan stå på en scene hver aften, men mentalt er du bare ikke til stede. Men jeg er nødt til at prøve at komme videre, siger Cyrus i et tv-program fra NBC, der handler om hendes "Bangerz"-verdensturné.

Selv om hunden er menneskets bedste ven, så lader Cyrus også til at have nogle menneskevenner, der støtter hende i modgang. På hendes Instagram-profil kan man nemlig se, at hun ikke var den eneste, der fik et permanent minde om den døde hund. På et af billederne står amerikaneren nemlig ved siden af to venner, som har fået nøjagtig samme tatovering for at støtte hende.

Og derudover kan den 21-årige musiker trøste sig med, at hun allerede har fået sig en ny hund.

Newspaq