Miley om pigesex: Jeg er ikke eksklusiv

Skrevet af admin

29/08/2015

Mest læste i dag

Der var mange, for hvem en våd drøm gik i opfyldelse, da sangerinden Miley Cyrus og undertøjsmodellen Stella Maxwell tidligere på sommeren fandt sammen og begyndte at date.

Men selvom den tidligere Disney-stjerne er selverklæret biseksuel, skal man ikke tro, at hun og modelveninden er et eksklusivt par af den grund.

Det slog den kontroversielle sangerinde selv fast under et nyligt interview med modemagasinet Elle UK. Det skriver Daily Mail.

Her beskriver Miley Cyrus sin seksuelle orientering som "panseksuel" og understreger samtidig, at når det kommer til romantiske forhold, er hun fri som fuglen.

- Jeg er 22 år og går på dates, men jeg skifter stil hver anden uge, og det gælder også dem, jeg er sammen med, siger Miley Cyrus i et interview til magasinets oktober-udgave ifølge avisen.

Med betegnelsen panseksuel lader den 22-årige hitmager da også alle muligheder stå åbne i forhold til sex og kærlighed.

"Pan", der stammer fra oldgræsk og betyder "alt", bruges således til at betegne en seksuel åbenhed, hvor man kan føle tiltrækning, romantisk kærlighed og seksuelt begær til enhver - også til mennesker, der ikke passer ind i de typiske definitioner på mand og kvinde men for eksempel er transseksuelle.

Stella Maxwell, der hen over sommeren har tilbragt en del tid med sin berømte veninde, jokede i juli måned over for magasinet V om, hvordan hun og Miley Cyrus havde mødt hinanden via "Grindr", som er det homoseksuelle modsvar til dating-appen Tinder.

Men selvom den 24-årige Victoria Secrets-model tydeligvis har fyldt en del i Miley Cyrus liv de sidste måneder - ikke mindst på de sociale medier, så skal Stella Maxwell altså ikke gøre sig forhåbninger om, at de to er "eksklusive".

/ritzau/FOKUS