Mille Hundahl vender hjem til Team Tvis Holstebro

Det bliver den nuværende Skive fH-spiller Mille Hundahl, der skal erstatte Thorey Rosa Stefansdottir på højrefløjen i Team Tvis Holstebro (TTH).

Mille Hundahl, der tiltræder efter denne sæson på en to-årig kontrakt, forlod TTH i 2011, og nu er cheftræner Niels Agesen glad for igen at have den 22-årige højrefløj i stalden.

- Vi sagde farvel til Mille, fordi ikke kunne tilbyde hende det, der skulle til at udvikle hende optimalt, men hun har gennemgået en markant udvikling i Skive. Hun har været en af de mest scorende og mest scoringssikre højrefløje i Dame Håndbold Ligaen i denne sæson, og vi er særdeles tilfredse med, at Mille er tilbage i den hvide trøje. Både rent sportsligt og menneskeligt ved vi, hvad vi får, og det samme gælder den anden vej, konstaterer Niels Agesen.

Mille Hundahl erkender da også, at skiftet til TTH bliver lidt som at komme hjem.

- Jeg kender trænerne, flere af spillerne, klubben og byen, så det ligger lige til venstrehånden at fortsætte karrieren i TTH. Der er ingen tvivl om, at det bliver en stor sportslig udfordring på et af Danmark allerbedste mandskaber med et hav af landsholdsspillere, men jeg er klar til at tage udfordringen op. Jeg er blevet et par år ældre og har udviklet mig meget, siden jeg sidst spillede i TTH, så jeg glæder mig til at vise publikum i Gråkjær Arena, hvad jeg kan, siger Mille Hundahl.

Dagens Gossip