Milliardær bekræfter overvejelser om køb af Brøndby Stadion

Det var ikke Michael Henriksen, der henvendte sig til Brøndby, men Brøndby der henvendte sig til Michael Henriksen for at høre, om han var interesseret i at købe stadion. Det var han, og det er han stadig, siger han nu til sporten.dk, hvor han for første gang taler om de seneste dages historier, hvor Ekstra Bladet har kunnet fortælle, at han var i spil til at købe stadion for en sum på 150 mio. kr.

Han sidder netop nu og overvejer, om han skal købe eller ej, og han regner med, at der kommer et svar engang efter påske, hvilket kan betyde, at der ikke kommer en løsning inden generalforsamlingen den 3. april.

- De spurgte mig på en pæn måde, om jeg kunne være interesseret i at købe Brøndby Stadion, og når de kommer på en pæn måde og spørger, så forholder vi os selvfølgelig til det. Det er rigtigt, at jeg har kigget på det, og lige nu sidder vi så og forholder os til, om det er noget, vi skal gå videre med det. Mere er der sådan set ikke i det, siger Michael Henriksen til sporten.dk.

Hvem kom og spurgte dig?

- Det gjorde Brøndby. Hvem, det er, er lige meget, synes jeg.

Du siger, at "vi" sidder og kigger på det, hvem er "vi"?

- Ja, det er jo mig og de folk, der er omkring mig i virksomheden og så videre.

Hvad kunne du forestille dig at bruge Brøndby Stadion til?

- Fodbold. Altså, vi har nogle forskellige ejendomme, som vi lejer ud, og det er sådan noget, vi også tænker med det her, hvis det bliver til noget, men alt det der med, at vi er lige ved at købe det, sådan som jeg læser i aviserne, det er der ikke noget om.

Men du er interesseret?

- De spurgte os, og så kigger vi på det. Så ja, det kan godt være, men der er en masse, vi skal have kigget på først. Det er ikke for at spille interessant eller noget, men jeg har ikke så meget at sige endnu.

Hvad er tidshorisonten?

- En måneds tid. Eller, det ved jeg ikke. Nu er der påske, og så må vi se, men der kan godt gå et stykke tid - 14 dage til en måned vil jeg tro, siger Michael Henriksen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip