- Min datter fik en baby med min mand, men jeg har tilgivet hende

Der lod til at være tale om den store kærlighed, da Julie King og Vince Bienvenu sagde ja til hinanden og indgik ægteskabspagten, men så kastede den gifte mand sig ud i en affære – med konens egen datter fra et tidligere forhold.

Få uger efter var datteren gravid med sin arbejdsløse stedfar.

Den bizarre affære var umulig at holde hemmelig, og sandheden gik hurtigt op for 47-årige Julie King. Hun valgte dog at lægge vreden og det knuste hjerte på hylden for at tilgive sin egen datter, 25-årige Leanne Taylor. 

Nu spiller hun en væsentlig rolle i opdragelsen af barnet.

- Jeg bebrejder ikke Leanne for at ødelægge mit ægteskab. Jeg bebrejder Vince. Leanne er min datter, og hende vil jeg elske uanset hvad, siger Julie King til Mirror.

Leanne Taylor forklarer til den engelske avis, at hun fandt trøst i stedfarens arme, da hun mistede sin otte måneder gamle datter til sygdom.

- Han begyndte at kramme mig ved flere lejligheder, og jeg havde det så dårligt. Kort efter lå vi inde i sengen, siger Leanne Taylor og fortsætter:

- Jeg bebrejder ikke mig selv, og jeg fortryder ikke noget.

Vince Bienvenu kom ind i familiens liv for fire år siden, da han inviterede Julie King til karaoke-aften på den lokale pub i Blackpool.

- Jeg var irriteret over, at vi skulle ud sammen, men kemien var fantastisk, siger Julie King.

Det spirende forhold faldt ikke i god jord hos Leanne Taylor, der havde haft et god øje til morens nye kærlighed.

- Jeg blev skuffet, da de fandt sammen, da jeg håbede, at han ville have følelser for mig, siger Leanne Taylor.

Læs også: Han løfter sin 93-årige bedstemor op fra stolen, men vent til musikken går i gang

Få måneder senere var Julie King og Vince Bienvenu gift med hinanden, men idyllen blev hurtigt ødelagt, da Leanne Taylor kort efter mistede sin datter.

Hun begyndte at snakke om tabet med sin stedfar – og deres affære udspillede sig, når Julie King var taget på arbejde om morgnen.

Den gifte kvinde fik dog færten af, hvad der foregik, men hun var ikke i stand til at få ægtemanden til at indrømme sin ugerning. Sandheden fik hun sin datter.

- Jeg kunne ikke tro, at jeg var blevet forrådt på sådan en forfærdelig måde, siger Julie King og forklarer, at hun begyndte at gå i parterapi med Vince Bienvenu.

Der kom ikke noget godt ud af samtalerne, og Julie King valgte derfor at droppe al kontakt til sin mand, der kvitterede med at flytte sammen med sin steddatter.

Kort efter fik Julie King nyheden om, at ægtemanden og datteren nu ventede et barn sammen.

- Det var bare for meget. Jeg var i chok i et par måneder, men som tiden gik, indså jeg, hvor meget jeg havde brug for et forhold til mit ufødte barnebarn, siger Julie King til Mirror.

Hun valgte derfor at bygge broer med sin gravide datter, der efter noget tid inviterede på en kop kaffe.

- Det var lidt akavet, da hun stadig var sammen med Vince, men det var da en begyndelse, siger den 47-årige kvinde.

Barnet blev født i december 2014, men hurtigt mistede Vince Bienvenu interessen for den lille baby og den nybagte mor.

- Han var mere interesseret i at gå i byen og have det sjovt, siger Leanne Taylor.

Hun fortalte sin mor om det ulykkelige forhold.

- Min mor var virkelig forstående og fortalte mig, at hun ville hjælpe, hvis jeg ønskede at gå fra Vince og starte på en frisk, siger Leanne Taylor.

Hun er ikke længere sammen med sin tidligere stedfar, der heller ikke ser sin hustru længere.

Derimod har mor og datter fået et stærkere forhold af hele miseren.

- Det lyder måske mærkeligt, men vores forhold er tættere end nogensinde, selvom Vince forsøgte at drive en kile ned mellem os. Ingen af os vil nogensinde stole på ham igen, siger Julie King.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip