Min Søsters Børn i Afrika set af over 400.000 biografgængere

Min Søsters Børn i Afrika har nu solgt over 400.000 billetter i de danske biografer. Dermed er Min Søsters Børn mere populær end nogensinde.

Filmen havde premiere 31. januar og i åbningsweekenden blev der solgt 49.218 billetter. Efter to weekender passerede den 100.000 og nu er den så oppe over 400.000 billetter.

Historien om Onkel, børnene, Fru Flinth og alle dyrene på den afrikanske savanne har fået de danske familier til at valfarte til biograferne, og det vækker stor begejstring hos producent Michael Obel:

- Det er tydeligt, at vi har fået skabt en film, som folk er rigtig glade for – og det gør jo i dén grad også os selv glade. Jeg tror, at succesen skyldes, at vi har hævet ambitionsniveauet ved at rejse ud i den store verden og indspille filmen dér. Man skal ikke dukke hovedet og tro, at kvalitet og forhøjede produktionsbudgetter ikke betyder noget, når det kommer til at skabe filmsucceser, siger Michael Obel.

Min Søsters Børn i Afrika er produceret af Obel Film Africa i samarbejde med DR Drama og med støtte fra DFI. Den distribueres af All Right Film og SF Film.

Dagens Gossip