”Min søsters børn i Afrika” storsælger i udlandet

Det internationale salg af Min søsters børn i Afrika – med den engelske titel ”My African Adventure” – går over al forventning, og den slår allerede nu rekord som den bedst sælgende ”Min Søsters Børn”-film til dato på det internationale marked.

Allerede halvvejs i festivalen, er filmen solgt til Frankrig, Polen, Holland, Belgien, Tjekkiet, Ungarn, Tyrkiet, Slovakiet og Estland, og det forventes, at endnu flere lande har underskrevet, inden festivalen slutter i weekenden.

Det er salgsselskabet LevelK, der står for det internationale salg af Min søsters børn i Afrika, og direktør Tine Klint er ovenud tilfreds med salget.

- Min søsters børn i Afrika leverer på alle områder. Det er høj produktionskvalitet, et adventure i Afrika med dyr, det er underholdning, der rammer publikum perfekt, og derfor er det super attraktivt for vores internationale familiedistributører, siger Tine Klint.

Filmen er også i den grad en succes på hjemlige breddegrader, hvor den i weekenden, passerede 100.000 solgte billetter, efter kun to weekender i biograferne.

Dagens Gossip