Mindst 18 forbrugere fik diarré og dårlig mave af kød fra Gris & Ko

Gris & Ko i Haderslev er kommet i Fødevarestyrelsens søgelys.

Det skyldes, at mindst 18 forbrugere fik diarré og mave-smerter, fordi de blev forgiftet med bakterien clostridium perfringens, der typisk stammer fra jord eller dyrs afføring.

Svinekødet var ikke kølet nok ned, da slagtemester Johnny Hejsel producerede pulled pork.

- Det, vi har gjort, er en stor fejl. Vi er meget kede af det og beklager, men det er simpelthen ikke noget, jeg har været bevidst om kunne ske, siger Johnny Hejsel til Metroxpress og fortsætter:

- Vi har fået fokus på det, er stoppet med at sælge pulled pork, og vi lærer af de fejl, vi laver, siger Hejsel.

Kritikken fra Fødevarestyrelsen fortsætter her i 2013. En maskine, der skulle desinficere slagteriets værktøjer, virkede ikke. Og medarbejderne blandede stik imod reglerne hamburgerryg-tern i bacon-ternene - uden at skrive på emballagen, at der var hamburgerryg i.

Dagens Gossip