Mindst fem dræbte i masseskyderi i amerikansk millionby

Lokalpolitiet i Allegheny County i Pennsylvania har bekræftet, at mindst fem personer er dræbt og mindst to er sårede ved et masseskyderi i en forstad til byen Pittsburgh i det østlige USA. Det skriver amerikanske medier.

Ifølge den lokale tv-station WPXI er ofrene fire kvinder og en mand, der er blevet skudt og dræbt til en baggårdsfest i bydelen Wilkinsburg, der ligger omkring 15 kilometer fra Pittsburghs centrum.

Gerningsmændene er fortsat på fri fod.

- Jeg hørte mindst 20 skud, siger beboer i området Kayla Alexandra til WPXI.

Leder af drabsafdelingen i Allegheny County, Andrew Schurman, siger, at der er tale om to gerningsmænd, og at motivet stadig er ukendt.

- De ballistiske undersøgelser på gerningsstedet leder politiet til at tro, at to forskellige våben er blevet affyret af to forskellige personer, siger politiet om undersøgelsen af de affyrede skud, skriver politiet i en udtalelse.

Ifølge lokalpolitiet skulle angrebet være sket ud af det blå, da gerningsmændene "bragede ind" på gerningsstedet og "begyndte at skyde omkring sig".

Skyderiet fandt sted 22.54 lokal tid og ofrene for skyderet blev fundet på en veranda.

- Lige nu ser det ud til, at de alle flygtede mod husets bagdør, da angrebsmand nummer to affyrede skud fra den anden side af haven, og de tilsyneladende blev fanget på verandaen, siger Andrew Schurman fra lokalpolitiet til NBC news.

Ud over de fem døde er tre sårede. To mænd beskrives som at være i kritisk tilstand, mens en kvindes tilstand betegnes som stabil.

Beboere i området er nu samlet på gaden, hvor der bliver sørget over ofrene, skriver WPXI.

Wilkinsburg er en lille bydel med 16.000 indbyggere. De fleste af dem er lavtlønnede.

Pittsburgh har sammenlagt 2,3 millioner indbyggere.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip