Mindst fire mennesker dræbt i skyderi på flådebase

Blandt de døde og tilskadekomne er to politibetjente. Den ene betjent blev skudt i nærheden af det rum, hvor gerningsmændene bevæbnet med riffel havde barrikaderet sig i et af hovedkvarterets bygninger på flådens område. Ifølge politiet befinder de to resterende gerningsmænd sig i en af hovedkvartets bygninger på flådens område på tredje eller fjerde etage, men ordensmagten vil ikke komme med nærmere detaljer.

Den officielle melding fra den amerikanske flåde lyder, at »adskillige« mennesker er såret, og hundredvis af politifolk fra forskellige steder er ankommet til stedet.

Flyafgangene fra Washingtons lufthavn Reagan National Airport blev mandag eftermiddag indstillet som følge af skyderierne på flådebasen, men er ifølge Washington Post igen vendt tilbage til almindelig drift.

Mange mennesker har samlet sig på fortove og en byggeplads omkring flådebasen, hvor helikoptere kredser over gerningsstedet, og udrykningskøretøjer fortsat strømmer til, mens politiet prøver at holde offentligheden på afstand af grunden.

Omkring 3.000 mennesker arbejder i hovedkvarteret, og det er det største af det amerikanske søværns fem systemkommandoer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip