‘Mine planer om at få børn rager ikke dig’

Folks planer og beslutninger om reproduktion og forplantning, kommer ikke dig ved. DET KOMMER IKKE DIG VED.

Sådan skriver skribenten Emily Bingham fra den amerikanske stat Michigan i et Facebookopslag, hvor hun opfordrer læserne til at blande sig uden om andres planer om reproduktion.

- Før du spørger det unge gifte par, som tilsyneladende har været sammen for evigt, hvornår de langt om længe vil starte en familie, før du spørger forældrene til lille enebarn, hvornår de vil arbejde på at få en lillebror eller lillesøster, før du spørger en cirka 30-årig single, om/hvornår han eller hun planlægger at få børn, fordi tiden går - så stop. Vær sød at stoppe, skriver Emily Bingham.

- Du ved ikke, hvem der kæmper med infertilitet, sørger over en abort, eller har problemer med helbredet. Du ved ikke, hvem der har problemer i parforholdet, eller er stresset, eller timingen bare ikke er rigtig, fortsætter hun.

Emily understreger, at hendes opfordring henvender sig til både potentielle bedsteforældre, velmenende venner og familiemedlemmer, samt nysgerrige naboer.

- Hvis en person ønsker at lukke dig ind og fortælle dig om noget så personligt, som deres planer om at få børn, så vil vedkommende gøre det. Hvis du er nysgerrig, så læn dig tilbage og vent og lad dem træffe deres eget valg, hvis og når de er klar, afslutter hun.

Emilys opslag er blevet delt næsten 38.000 gange, siden hun skrev det for omkring en uge siden.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip