Miniputfejl kostede Vejle dyrt i topkamp

Vejle-spillerne var hele følelsesregistret igennem i torsdagens udekamp mod rækkens absolutte tophold. Først en kæmpe nedtur, da uheldet slog ned og ramte Vejles 20-årige Niels Bisp Rasmussen, der faldt meget uheldigt ned på den ene fod efter en luftduel med Hobro-keeper Jesper Rask og brækkede anklen. Da var blot spillet 13 minutter.

Men måske det dulmede smerterne en smule hos Niels Bisp Rasmussen, at hans holdkammerater benyttede minutterne efter den lange spilafbrydelse på grund af skaden til at sætte sig fuldstændig på spillet. Og efter et hårdt pres på Hobro-defensiven kom opturen.

Denis Fazlagic leverede i venstre side en spektakulær dribletur i bedste slalomstil med Hobro-forsvarerne som ufrivillige porte på løjpen og afsluttede med et følt spark mod fjerneste stolpe og videre ind i nettet. Flot udført af den unge vejlenser til 1-0.

Topholdet Hobro havde en enkelt chance, der bogstaveligt talt blev reddet af Vejle på målstregen, men det var gæsterne, der med rette kunne føle sig snydt for endnu et mål. I hvert fald burde Vejle have haft et straffespark efter 36 minutter, da Rasmus Hansen blev fældet af Hobro-målmand Jesper Rask, der ifølge TV-billederne havde brugte hånden til at spænde ben for Vejle-spilleren.

Kampens dommer Jørgen Daugbjerg Nielsen mente imidlertid, at Rasmus Hansen 'filmede' og gav ham i stedet et gult kort.

Derfor måtte Vejle gå til pause 'kun' foran 1-0, selv om holdet havde været tættere på en større føring, end Hobros tophold havde været på udligningen.

Det blev der dog lavet om på i de sidste 45 minutter, hvor Hobro fik langt bedre fat og samtidig fik neutraliseret Vejles overtag. Det gav en løs chance i 55. minut til hjemmeholdets Mads Jessen efter et fælt koks af Christian Sivebæk i Vejle-defensiven, der sparkede hul i luften i stedet for til bolden, hvorefter Mads Jessen var helt fri og sikkert kunne udligne.

Så var momentum pludselig på Hobros side, og det blev ikke mindre udtalt, da Vejles målscorer Denis Fazlagic pludselig og uforståeligt for mange blev præsenteret for et direkte rødt kort midt på banen i en situation, hvor han var langt fra bolden.

- Jeg får at vide, at han har kaldt en eller anden grim, og det må man ikke. Om det så er modstanderen eller dommeren ved jeg ikke, men sådan er reglerne, og dommeren skal jo dømme ud fra det, så det er fair nok, sagde Vejles Henrik Bødker til TV3 Sport1 efter kampen, hvor han mente, at det var gæsternes egne fejl, der kostede dem sejren.

- Vi dækker ikke op, da de scorer til 2-1. Det er katastrofalt. Både på det første og andet mål. Det røde kort bliver afgørende, men vi har to kæmpechancer. Vi kan bare ikke score. Og så er det vores egen skyld, når vi laver sådan nogle miniputfejl i forsvaret. Så er det svært at vinde kampe, mente Vejle-spilleren.

Sejrsmålet til Hobro stod Dennis Høegh for, der smart chippede bolden i mål efter gode Hobro-kombinationer i højre siden. Men som Vejles Henrik Bødker pointerede, så var chancen aldrig opstået, hvis ikke Vejle havde givet Hobro bolden kort forinden ved endnu en forsvarsfejl.

Sejren er i øvrigt Hobros første over Vejle efter syv forgæves forsøg, og holdet udbygger dermed forspringet i toppen af Nordic Bet Ligaen, hvor nummer to nu er Silkeborg IF, der torsdag aften vandt 2-1 over oprykkerne fra Marienlyst.

 

 

Dagens Gossip