Miranda Kerr om Orlando:Vi elsker stadig hinanden højt

Den 30-årige model Miranda Kerr blev for nyligt skilt fra sin mand, skuespilleren Orlando Bloom.

Miranda Kerr dater allerede en ny skuespiller. Læs hvem på ELLE.dk

Men det forhindrer ikke de to i at støtte hinanden uanset, hvad der sker, fortæller hun i et nyt interview med Harper’s Bazaar Australia.

- Det er svært for alle, der gennemgår en skilsmisse uanset, om det er offentligt eller ej. Det har været vigtigt for os på lang sigt at bevare vores venskab, og dynamikken i at være kærlige forældre over for Flynn, siger Miranda Kerr til magasinet.

Miranda Kerr elsker stadig sin eksmand

Derfor har de to valgt at være åbne og ærlige for hinanden i enhver henseende, fordi de respekterer hinanden, og dermed forstår hinanden.

- Når der er forståelse, så tror jeg, alt er lidt mere harmonisk. Vi er stadig en stor del af hinandens liv. Der er ingen grund til, at vi skulle være andet end en fælles front. Vi elsker og holder stadig meget af hinanden, siger hun.

Miranda Kerr og Angelina Jolie har samme tøjsmag. Døm selv, hvem der gør det bedst på ELLE.dk

Victoria’s Secret-modellen er faktisk så stålsat på at holde en god forbindelse til sin søns far, at hun har droppet en ferie med sin familie i Australien, fordi Orlando Bloom er travlt optaget af arbejde i New York.

- Jeg kommer ikke hjem til Australien til sommer, fordi Orlando arbejder seks dage om ugen i Romeo og Julie på Broadway. Og det er ikke fair at tage Flynn med uden ham. Vi prøver at gøre vores bedste for at støtte hinanden, siger Miranda Kerr.

De seneste rygter har dog gået på, at der allerede er en ny mand i modellens liv – nemlig den model-glade skuespiller Leonardo DiCaprio.

Af Juliane Olsen, ELLE.dk/NewsDesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip