Misfornøjet svensker ville anmelde pusher til politiet

Politistationen i den svenske by Växjø fik i går besøg af en utilfreds borger, der ønskede ordensmagtens hjælp med et specielt ønske.

Ifølge tv2.no var manden var rasende på den person, der havde solgt ham narkotika af dårlig kvalitet, og derfor ville han undersøge muligheden for at få pusheren anmeldt.

Over politiradioen blev betjenten Scott Goodwin, der denne dag kørte patrulje på de smålandske landeveje, bedt om at returnere til stationen.

Men den utilfredse narkokøber var væk, da betjenten kom tilbage på stationen.

I Sverige er Scott Goodwin kendt for sin Facebookside, som han bruger til på sarkastisk vis at skrive om små og store begivenheder i Växjø.

Læs også: Berygtet ukrudtsmiddel forbydes i krigen mod kokain

Den bizarre forespøgelse skulle naturligvis derfor også deles på det sociale medie, hvor han blandt andet skrev følgende:

'Har du været misfornøjet over dit narkokøb? Har du betalt fo Crazy Casablanca men i stedet fået Göstas Gödsel? Fortvivl ikke! Ring til politiets hotline for narkoreklamation, og fortæl os om det! Vi vil undersøge dit købte produkt med hjæp fra en urinprøve, hvilke skal fastslå styrke og kvalitet.'

Det humoristiske opslag er siden i går aftes delt omkring 4.000 gange.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip