Mishandlet hund får nu rekonstrueret sit ansigt

Det vakte stor opsigt og vrede, da historien kom ud om hvordan den lille pitbull Khaleesi var blevet mishandlet af sin ejer i en sådan grad, at hun manglede halvdelen af sit ansigt. 

Efterfølgende startede dyrevenner en indsamling, så hun kunne få behandling, og det er nu lykkedes, så Khaleesi kan få rekonstrueret sit ansigt. 

- Det kommer til at tage mindst seks måneder med kirurgi, før hun kan få et nyt hjem. Vores fokus er at få genskabt hendes snude, for hun er ofte ved at blive kvalt, når hun drikker og spiser, siger Stephanie Paquin, der er stifter af Passion 4pits Rescue i Orlando, ifølge ABCnews. 

Foto: Lisa Otto

Hunden blev blev indbragt til myndighederne, efter den blev fundet smidt i en baggård. Her havde den 2-årige pitbull flere skader, den kunne ikke bevæge bagbenene, ligesom den manglede sine læber og sin snude, og hendes vægt var helt nede på 8 kilo.

Men håbet er nu, at Khaleesi kan få et liv med kærlighed og aktivitet på trods af hendes dårlige start på livet. 

- Når hun er rehabiliteret, vil vi gøre hende klar til adoption og finde en familie til hende, der fortjener hendes kærlighed og opmærksomhed, siger Stephanie Paquin. 

Myndighederne forsøger stadig at finde frem til hundens tidligere ejer, der kan forvente et retsligt efterspil. 

 

Dagens Gossip