Mishandlet hundehvalp reddet: Blev tvangsfodret med klor

Den lille labrador-blanding blev reddet i mandags af dyreværnsorganisationen Unleashed Pet Rescue fra den amerikanske stat Kansas. De reagerede på en annonce på nettet, hvor en anonym fortalte, at ejeren mishandlede den og dens to søskende.

De to andre hvalpe i kuldet havde det fint, men denne hund, som nu bliver kaldt Bridget, havde alvorlige kemiske forbrændinger i hovedet, spiserøret og flere indre organer, formentligt efter at være blevet tvangsfodret med klor. Det skriver Huffington Post.

Læs også: Dyremishandling: Hvem bandt denne kats ben sammen med strips og smed den i Gudenåen?

Bridget blev hastet til akutdyrlægen, hvor scanninger viste, at den også havde metalstykker i maven. Bridget blev hasteopereret, og har det efter omstændighederne godt nu. I går fjernede man hendes madsonde, da hun endelig kunne begynde at spise selv. Hun får dog al sin mad blendet indtil videre.

I dag skal den lille hunds øjne tjekkes, da de muligvis har taget skade af klor. Unleashed er dog optimistiske, da hunden efterhånden kan åbne sine øjne helt og ser ud til at kunne se.

Læs også: 12 opsprættede køer skyllet i land - nu er de obduceret

I dag så folkene i Unleashed også Bridget gabe for første gang og fik dermed et bedre overblik over skaderne i munden.

- Den ene side af hendes tungespids af brændt af. Hendes mund er fuld af sår, hendes læber og kidner er stadig hævede, og hele hendes snude er knoldet og forbrændt indvendigt, men det heler pænt, lyder det fra Unleashed på Facebook.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Her fortæller de også, at hunden gerne vil kæle, men den er sky og dukker sig, når man nærmer sig hende, et tegn på, at den før er blevet slået.

Hunden har nu fået et nyt hjem. Den kommer med sin nye mor på arbejde hver dag og sover i hendes seng, da den ikke kan lide at være alene.

Se flere billeder og video af Bridget her:

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Unleashed Pet Rescue and Adoption.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip